Valutaer:
www.nordicartconcepts.com

Frakt & Retur

Internasjonal skipsfart håndteres av International EMS, DHL eller UPS, innen 1-2 ukers tid levering på døren normalt. Vennligst sjekk nøye ditt navn, adresse, telefon, e-post og produktene før du sender for å sikre korrekt shipping.
- Ordrene vanligvis sendes innen 48 timer fra bestillingen dato. Etter ekspedisjonen, vil vi gi et sporingsnummer via e-post for sporing på nettet umiddelbart.
-Alle bestillinger er forsikret for hele kjøpesummen, og kan spores på EMS nettsiden, DHL eller UPS.
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
Returrett
Vi er forpliktet til din tilfredshet. Alle bestilte elementer her er tett til ordet her "det du ser på vår nettside er hva du får i 1-2 uker." Før du nyter det enkelt å bytte og retur policy, må du ta kontakt med tilbake leveringsadresse før du sender varene tilbake. Du må returnere varen innen 7 dager etter at du kontakter oss. Produktet må returneres i ubrukt tilstand og sendt tilbake i samme stand den ble sendt til deg. Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi sende deg etter å ha mottatt informasjon her!
Alle bestilte varer er de rette elementer å velge mellom her. Vi lover deg riktig rekkefølge pakken. Så hvis retur rette elementer for en refusjon: alle returnerte elementer er gitt restocking gebyr på 40 dollar. Frakt kostnader er ikke refunderes.
Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling av riktig pakke, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlig for tapte forsendelser.
Børser
-Vi tar imot utvekslinger for en annen størrelse eller farge innen 30 dager etter datoen for opprinnelig utsendelse rekkefølge. Kontakt oss med dine Ordre-ID og en av våre medarbeidere vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon * (som per Returrett) og plassere en ny ordre for den stilen du foretrekker.
-Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.
-Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering kostnader for frakt av utvekslet elementene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender produkter til oss for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt kostnader er ikke refunderes.
Ordreannullering
-Kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har blitt sendt. Vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 3-6 timer etter ordre, så de er ikke alltid i stand til å kansellere en bestilling etter plassering. Håper du kan forstå i dette viktige punktet. Avbestilling forespørsler etter at ordren er sendt vil bli behandlet i samsvar med våre returrett. Og alle som vil bli belastet noen avgifter for banken. Vi håper du kan forstå. Velkommen og orden på våre nettsider.
Atmosfære Notice: Hvis du ikke har mottatt sporingsnummer innen 3 dager etter at du bestiller, kan det hende at e-postserveren har sett det som spam. I dette tilfellet, kan du kontakte oss for assistanse i ordre sporing. "
Tilbake